Personvernerklæring for Hans Herman Horns Stiftelse

Denne personvernerklæringen forteller hvordan Hans Herman Horns Stiftelse behandler personopplysninger.

Vår adresse er:  Hans Herman Horns Stiftelse,  c/o VIEW Ledger AS, Postboks 1358 Vika, 0113 Oslo

Erklæringen gjelder for nettstedet hhhs.no

Hans Herman Horns Stiftelse, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger.

Erklæringen inneholder informasjon som du har krav på når det blir samlet inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Vår databehandler på dette nettstedet er

Mediebruket AS, Førde, org.nr.: 994 57 6240.

Hvilke personopplysninger vi samler inn, og hvorfor vi gjør det

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som blir plassert på datamaskinen din når du besøker en nettside.

Dette nettstedet benytter noen få informasjonskapsler (cookies) til sikkerhet. Disse støtter opp under kjernefunksjonalitet knyttet til sikkerhet. Vi har vurdert disse som nødvendige, og de lagres derfor uten samtykke.

Vi bruker ikke informasjonskapsler til å se hvilke nettsider du besøker før og etter at du har vært på nettsidene våre. Vi lagrer heller ikke informasjon som gjør at vi kan identifisere deg som person.

Skjema

Når du kontakter oss via skjema på nettstedet, så blir de opplysningene du legger inn lagret bak innlogging på nettstedet, og er tilgjengelig for administrator og vår dataleverandør, i tillegg til at opplysningene blir sendt oss på epost. Sensitiv informasjon skal ikke sendes via skjema siden eposten med dataene blir sendt ukryptert. Vi lagrer opplysningene i våre systemer så lenge det er behov for dem for å kunne yte de tjenestene du ber om. 

Hvem vi deler opplysningene dine med

Hvis du fyller ut skjema på nettstedet blir dataene du fyller inn, sammen med tidspunkt og IP-adresse sendt til oss på epost, i tillegg til at de blir lagret bak kryptert pålogging i skjemaverktøyet vårt.

Data som blir sendt inn via skjema på en av disse tjenestene blir lagret på server hos vår databehandler, som har taushetsplikt og som vi har databehandleravtale med.

Hvor lenge vi lagrer opplysningene dine

Hvis du har sendt oss opplysninger via et skjema, eller har et kundeforhold til oss, så lagrer vi opplysningene så lenge som nødvendig for å kunne yte tjenester til deg. Vi ønsker å beholde dataene også etter at vi er ferdige med å være leverandør, eller behandler forespørselen fra deg, for å kunne se historikken og dermed bedre kunne hjelpe deg ved senere anledninger.

Hvilke rettigheter du har over opplysningene dine

Du kan om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Kontakt oss hvis du vil at vi skal gjøre dette. Dette gjelder likevel ikke data vi må lagre av administrative, juridiske eller trygghetsgrunner.

Har du spørsmål om dette, eller om hvordan vi ellers behandler personopplysninger vi innhenter gjennom andre kanaler, så er du velkommen til å ta kontakt med oss på post@hhhs.no eller vår databehandler Mediebruket AS, se mediebruket.no/kontakt.